Zážitkové kurzy vaření s ANGLIČTINOU

s šéfkuchařem Robertem Sklenářem

• Chcete zažít netradiční teambuilding?

 

• Setkat s přáteli, s kolegy či obchodními partnery v neformálním prostředí, při příjemné aktivitě a u skvělého jídla?

 

• Chcete se s lehkostí a zábavně učit anglicky?

 

Vezměte s sebou kohokoli 🙂

Náš kurz má přesah.

 

Naučíte se mnohem víc, než v běžném kurzu vaření, protože my děláme věci jinak.

 

Užijete si profesionální přístup a um šéfkuchaře Roberta Sklenáře a zároveň budete obklopeni angličtinou.

 

Budete mluvit anglicky.

Budete se u toho bavit.

Budete vařit.

A nakonec to všechno sníme 🙂

 

Bude to skvělé a zábavné!

 

Těšíme se na vás ♥

S kým se potkáte?

Robert Sklenář

Robert je profesionální šéfkuchař s praxí 20 let. Preferuje českou kuchyni, do které přidává prvky moderní gastronomie. Vrací se zpět do doby, kdy naši předci hojně využívali vše, co rostlo v přírodě a na polích. Podporuje farmáře.

Vždy říká: „Vaření musí mít příběh, ať už jeho či dané suroviny.“ Jeho profesí dnes je poradce v gastronomii, trénuje kuchařské týmy.Připravuje profesionální kuchaře na závody a stáže v zahraničí. Staví hotelové a restaurační koncepty.

Je členem AKC ČR (Asociace kuchařů a cukrářů České republiky). Několikrát byl nominován v prestižní anketě Zlatý Kuchař: rok 2016 - 2. místo, rok 2017 - 3. místo. Měl také svůj vlastní pořad na televizní RTM+ ,,Škola vaření s šéfkuchařem Robertem Sklenářem“.

Rukama mu prošla řada dnes úspěšných kuchařů. Působí zejména v Libereckém kraji. Známý je však jak po celé ČR tak i v zahraničí.
Má svůj vlastní festival pod názvem Foodpark RS a je majitelem cateringové firmy North Taste.

 

Klára Ubryová

Klára má více než 18 let zkušeností z korporátního prostředí jako lektor. Věnovala se, kromě výuky angličtiny, i mentoringu a vzdělávání lektorů v oblasti komunikace, dosahování cílů a osobního rozvoje. 

V současné době se věnuje online programům pro efektivní výuku angličtiny a mentoringu lektorů cizích jazyků. Nabízí také teambuildingové programy s angličtinou. Např. ve spolupráci s agenturou Centre for Innovative Learning s.r.o. proběhl v září 2022 seberozvojový kurz spojený s výukou angličtiny na jachtě v Řecku.

Stále a ráda vzdělává nejen v oblasti online byznysu a marketingu.

Již více než 15 let se věnuje osobnímu rozvoji a práci na sobě, především tématům sebepoznání a nastavení mysli.

Klára miluje život, osobní rozvoj, dobré jídlo, knihy, kavárny, filmy, etiketu, pěkné víno, britskou královskou rodinu, inspirativní osobnosti, Českou republiku a asi tak milión dalších věcí....  

Martina Morsteinová

Martina se pohybuje v oblasti obchodu a marketingu více jak 20 let.

 

Za těch řadu let byla pověřena organizací různých akcí pro klienty, prezentací,školení team buildingů apod.

 

Spolupracuje s klienty na vývoji designu nových produktů, kde využívá svých zkušeností z různých odvětví.

 

Jak sama říká ,motivuje jí spokojenost klientů a to, že se na ni obrací noví klienti díky doporučení.

 

V současné době je jejím hlavním oborem polygrafie. Zajišťuje full servis pro klienty v oblasti tisku obalů.

 

Na kurzech bude působit jako support komfortního průběhu 

Pro jakou úroveň angličtiny jsou zážitkové kurzy vaření určeny?

Kurzy jsou určené pro všechny úrovně angličtiny, vyjma úplných  začátečníků. 

Jak je to možné a jak to funguje?

Klára má více než 18 let zkušeností (nejen) z korporátního prostředí jako lektorka angličtiny. Se skupinovými kurzy, kde studenti/účastníci mají různé úrovně angličtiny má zkušenosti a dokáže s nimi bez problémů pracovat. Pokud to situace vyžaduje, 'přepíná' mezi jednotlivými účastníky dle jejich úrovně angličtiny. Studenti se ve svém mluveném projevu nemusí nikomu přizpůsobovat a 'snižovat' svou úroveň, tak aby jim ostatní rozuměli.

Takový společný čas totiž funguje na principu tzv. malotřídky - studenti s nižší úrovní se podvědomě i vědomě učí od těch s vyšší úrovní. Ti pak mohou (ale nemusí) v rámci komunikace v celé skupině těm s nižší úrovní např. lecos vysvětlit.

Kdy se něco nejlépe naučíte? Když někoho něco učíte 🙂 

V Klářiných kurzech a teambuildingových eventech věční začátečníci nebo mírně pokročilí pod jejím vedením hrají hry a komunikují s pokročilými a vždy je to pro všechny obohacující.

Tento princip výborně funguje u všech. Takové teambuildingy jsou pak jedna radost 🙂

Kde budou kurzy probíhat?

Všechny kurzy se konají v Gastrostudiu JIP v Praze-Bořanovicích.

 

Jak se k nám dostanete:

 

GASTROSTUDIO Praha – Bořanovice

Hovorčovická 128, Bořanovice, Líbeznice

GPS: 50.178932, 14.486951

Trasa autem: z Prahy směr Ústí nad Labem/E55 po D8, poté jeďte výjezdem na silnici 243, po 2km již uvidíte ukazatel, odbočte a jste u GASTROSTUDIA 😊

Trasa bus: od stanice Ládví jezdí do Bořanovic linka 348 a 369. Na místě jste za 12 minut.

Trasa svoz: je možné si předem rezervovat odvoz na místo akce od stanice metra Letňany. 

Odjezd v 9h, počet míst omezen.

 

Délka kurzu: 10:00- 17:00

Gastrostudio bude pro vás otevřeno od 9:30 hod

Maximální počet účastníků: 12 

 

Veškeré dotazy k organizaci kurzů směřujte, prosím, na Martinu Morsteinovou 🙂

Tel.: 727 802 099

Termíny, témata a ceny kurzů

Vánoční akce: 10.-30.12.

Vezmi s sebou někoho a při platbě dvou míst zaplatíte dohromady 7800kč 🙂

V případě zájmu o tuto nabídku mě prosím pište na ubryovaklara@gmail.com nebo mě kontaktujte na 739531173.

Platí na všechny vypsané kurzy 🙂

Ryby a mořské plody

14.1. 2023

cena: 5 500,-Kč

Steaky a maso

25.2. 2023

cena: 5 500,-Kč

Francouzské odpalované dezerty

18.3. 2023

cena: 5 500,-Kč

Staročeská kuchyně

15.4. 2023

cena: 5 500,-Kč

Jarní polévky a pomazánky

20.5.2023

cena: 5 500,-Kč

Letní saláty a příprava masa na gril

17.6. 2023

cena: 5 500,-Kč

Kurzy jsou určené pro všechny úrovně angličtiny, vyjma úplných  začátečníků. 

Ideálním účastníkem jsi Ty 🙂

Těšíme se na Tebe ♥

Chcete kurz darovat? Napište nám a my vám pošleme dárkový poukaz ♥